Bora dhe Atdheu ndalohen nga policia në rrugë (Foto)

Periskopi.com Showbiz

Marrëdhenia Bora Atdhe ka qenë e përfolur prej kohësh, por asnjëherë nuk është zbuluar si qendron e vërteta.

Ndonëse Bora nuk e ka pranuar asnjëherë, Atdheu mëpas e ka kthyer në një lojë duke bërë lojra fjalësh në intervistat që ka dhënë.

Së fundmi, Kryefjala.com ka siguruar një foto të Borës dhe Atdheut në makinën e këtij të fundit, teksa janë ndaluar nga policia. Bora është brenda në makinë dhe Atdheu jashtë duke folur me policët.