Bordi i Albin Kurtit zgjedh në krye të AKP-së ish-këshilltarin e Abelard Tahirit

Bordi i Albin Kurtit zgjedh në krye të AKP-së ish-këshilltarin e Abelard Tahirit

Bordi i AKP-së ka vendosur sot që kandidati Arben Limani të zgjidhet për pozitën vakante të drejtorit menaxhues.

Arben Limani ka një përvojë pune 20-vjeçare profesionale në sektorin privat dhe publik, me specializim në zhvillimin dhe zbatimin e politikave publike, të mbështetur me edukim të lartë në shkencat juridike brenda dhe jashtë vendit.

Në Agjencinë Kosovare të Privatizimit (AKP) është angazhuar që nga viti 2009 deri më tani ku ndër të tjera ka mbajtur edhe pozitën e drejtorit të Sekretarisë Ekzekutive të Bordit të Drejtorëve nga viti 2011 e tutje. Studimet themelore i ka kryer në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës. Studimet Master i ka te kryera në Chicago-Kent College Of Law, Illinois Institute of Technology, në Chicago të Illinois (SHBA), në lëmin e Drejta e Shërbimeve Financiare si bursist i Fondacionit Kosovaro Amerikan për Edukim të Lartë (KAEF).

Flet rrjedhshëm gjuhën angleze dhe gjuhën serbe. Limani është i martuar dhe baba i dy fëmijëve, thuhet në komunikatë.

Arben Limani, ka qenë këshilltarë i ish ministrit të Drejtësisë, Abelard Tahiri, për Sundim të Ligjit nga USAID, gjë që dëshmohet edhe nga përshkrimi i Limanit në profilin e tij në Facebook.

Shpërndaje në: