Britney Spears ironizon njerëzit e afërm: ‘Ata që nuk u gjendën kurrë pranë meje, tani tregojnë mbështetje’’

Periskopi.com Zoya

Britney Spears ka gjetur mjaft mbështetje publike në përpjekjet e saj për t’i dhënë fund kujdestarisë 8-vjeçare, por për të mund të jetë shumë pak, pasi ka ndjerë mungesën e disave për një kohë të gjatë.

Këngëtarja shkoi në Instagram të premten në mbrëmje, një mesazh drejt miqëve dhe anëtarëve të familjes që kanë dalë në mbështetje të yllit vetëm pas dëshmisë së saj, duke thënë se sjellja e tyre “e drejtë” duket e pasinqertë.

“Nuk ka asgjë më të keqe sesa kur njerëzit më të afërt, që nuk u gjendën kurrë pranë meje, postojnë gjëra në lidhje me situatën dhe flasin me drejtësi për mbështetje … nuk ka asgjë më të keqe se kaq !!!!”, tha Spears.

“Si guxojnë njerëzit që ju i doni më shumë të thonë diçka… a e kanë shtrirë ata dorën për të më ngritur lart kohë më parë”– Vazhdoi ajo. “Si guxoni ta bëni publike mbështetjen… a keni shtrirë dorën kur unë po mbytesha ???? Përsëri… JO ”.

Ndërsa nuk përmendi emra, ajo beson se shumë po e mbështesin publikisht tani vetëm për të “ruajtur fytyrën”.

“Nëse jeni duke e lexuar këtë dhe e dini kush jeni … dhe në të vërtetë e bëni këtë vetëm për të ruajtur fytyrën për veten tuaj publikisht !!! Nëse do të postoni diçka, ju lutem ndaloni me qasjen e drejtë kur jeni aq larg nga e drejta.

Mesazhin e shoqëroi një postim me tekst: “Mos harroni kurrë kush ju injoroi kur kishit nevojë dhe kush ju ndihmoi para se të kërkonit ndihmë.”

Fansat brenda seksionit të saj të komenteve besojnë se ylli i referohet motrës së saj më të vogël, Jamie Lynn Spears, pasi shumë mendojnë se ajo e njihte situatën “abuzive” të konservatoritetit të Britney për vite me radhë dhe zgjodhi të qëndronte e heshtur.

Jamie Lynn pretendon se ajo nuk foli deri pas dëshmisë së Britney sepse ajo besonte se këngëtarja e “Womanizer” duhej të ishte e para për të treguar historinë e saj.

Shpërndaje në: