BSPK tregon kur u dalin pagat grevistëve

BSPK tregon kur u dalin pagat grevistëve

Nga Bashkimni i Sindikatave të Pavarura të Kosovës kanë thënë se pagat për mësimdhënësit e shërbyesit civil që janë në grevë, do të dalin të hënën.

Sipas tyre ka ndodhur një gabim teknik, por se ekzekutimi i tyre do të bëhet të hënën.

“Për pagat unë sot kam pas një komunikim me partnerin social dhe sipas tyre ka ndodh një gabim Teknik. Unë besoj se të hënë do të ekzektohen”, tha përfaqësuesi i BSPK’së.

Shpërndaje në: