Bunjaku nuk e ka problem nëse lojtarë serbë luajnë për Kosovën

Bunjaku nuk e ka problem nëse lojtarë serbë luajnë për Kosovën

Bunjaki është shprehur se kjo një ditë mund të ndodhë, por politika nuk duhet të jetë e përfshirë në sport, raporton KTV.

“Jam në dijeni për këta lojtarë, edhe pse nuk është se i kam përcjell shumë gjatë. Nëse për vendet e mëdha mund të luajnë lojtarët e huaj, nuk shoh asnjë gabim nëse luajnë edhe për Kosovën dhe besoj se kjo në të ardhmen nuk do të jetë problem. Me rëndësi është që politika të mos jetë e përfshirë në sport”, është shprehur Bunjaki.

Shpërndaje në: