Burri i shkruan letër fqinjit që gruaja po e tradhtonte me të: Përmbajtja mjaft qesharake

Burri i shkruan letër fqinjit që gruaja po e tradhtonte me të: Përmbajtja mjaft qesharake

Një burrë anonim nga Britania e Madhe ndau një foto të një mesazhi të shkruar me dorë për të dashurin e gruas së tij.

Mesazhi gazmor i këtij burri për një fqinj që dyshohet se fle me gruan e tij bëhet viral pasi ai bën shaka se është ende i mirëpritur të ” për një pije” nëse ndonjëherë mbetet “i vetmuar”, shkruan dailymail.

“U ktheva në shtëpi dhe e kapa partneren time në shtrat me dikë tjetër!?”

“Hej, thjesht doja të të njoftoja se po fle me dikë që është i martuar dhe se ne nuk jemi në një marrëdhënie të hapur, kështu që nuk duhet t’i bësh gjëra të këqija asaj”.

“Unë e di se si jeta mund të bëhet e vetmuar, kështu që nuk më shqetëson nëse ndaloni për një pije ndonjëherë kur jam larg, por a mund të më njoftoni në të ardhmen që unë mund ta lëviz veturën për ju, ju lutem”, transmeton telegrafi.

Shpërndaje në: