Çaste romantike mes Norës dhe Robertit! (Foto)

Çaste romantike mes Norës dhe Robertit! (Foto)

Me kyçjen edhe të Robertit në këndim janë shtuar mbrëmjet e përbashkëta të dyshes e kështu ndodhi edhe ditët e fundit.

Ata kanë qenë të angazhuar në një turne koncertesh në SHBA teksa me këtë rast janë parë edhe mjaft të afërt.

Mbrëmja e kaluar i gjeti edhe në disa çaste romantike të cilat i ndanë edhe në rrjetin social Snapchat.

15730926-10209125223820129-1248153248-n

Shpërndaje në: