Ç’bën kështu Ermal Panduri? Pse i mblodhi telefonët e analistëve në studio?

Periskopi.com Lajme

Në emisionin e debatit në televizionin Dukagjini, mbrëmë ishte një sekuencë mjaft interesante.

Derisa analista Gazmir Raci, nuk ishte i koncentruar për shkak se po shikonte në telefonin e tij, ai nuk e pa edhe një nga rezultatet e anketës së Pyperit që emisioni i debatit i publikon në fund të tij.

Kështu, analisti Raci e pa rezultatin e ‘slajdit’ të dytë të anketës së realizuar me qytetarë derisa analistët tjerë ishin duke diskutuar ende për të parin.

Pasuan reagimet e analistëve dhe shakatë ndaj z.Raci se ishte duke shikuar telefonin e jo i koncentruar në debat.

Pas kësaj, autori i emisionit z.Ermal Panduri mblodhi telefonët e të gjithë panelistëve dhe i mbajti ata deri në përfundim të emisionit./Periskopi

Shpërndaje në: