Çfarë gjejnë kamerierët pas mbylljes së klubeve të natës?

Periskopi.com Showbiz

Ditët e fundit, një video nga TikTok, e xhiruar në një klub në Glasgow, është përhapur në rrjetet sociale, duke ndjekur një kamerier që mbledh sende nga dyshemeja pas një mbrëmje të stuhishme fundjavën e kaluar.

Të gjithë njerëzit që kanë dalë ndonjëherë kanë përjetuar të paktën një mbrëmje kur sendet e tyre u zhdukën “në mënyrë misterioze” nga xhepat ose çantat e tyre, më shpesh celularët, kuletat dhe të ngjashme.

Kjo është arsyeja pse ajo që gjeti ky kamerier është kaq qesharake! Në një turne në klub, burri arriti të gjente disa karikues iPhone, një jelek Adidas, një kuvertë letrash.

Shumë në komente pajtohen se nuk është e pazakontë të humbasësh vetëm një këpucë dhe se kanë qenë gjithmonë daljet e tyre më të mira, ndërsa të tjerë rrëfejnë përvojat e tyre me gjetjen e sendeve të pazakonta në podium në mëngjes. /telegrafi