Çfarë kishte thënë Donika Gërvalla për Ibrahim Rugovën dhe Millosheviçin?

Çfarë kishte thënë Donika Gërvalla për Ibrahim Rugovën dhe Millosheviçin?

Çfarë kishte thënë Donika Gërvalla për Ibrahim Rugovën dhe Millosheviçin?

Shpërndaje në: