Çikës ia kam lanë 1 hektar tokë e një banesë, vajzave nuk iu kam lanë hise dhe mendoj që kam bë gabim: Qytetarët tregojnë se qysh ua kanë nda hisen fëmijëve

Çikës ia kam lanë 1 hektar tokë e një banesë, vajzave nuk iu kam lanë hise dhe mendoj që kam bë gabim: Qytetarët tregojnë se qysh ua kanë nda hisen fëmijëve

Shpërndaje në: