Cilën këngëtare e favorizon Behgjet Pacolli

Cilën këngëtare e favorizon Behgjet Pacolli

Behxhet Pacolli ishte i ftuar në intervistën 60 sekonda të ‘prives’. Ai ndër tjera u pyet se këngëtare shqiptare i pëlqen. Dhe përgjigjja ishte, Adelina Ismaili.

 

Shpërndaje në: