Cili aktor i famshëm ka qenë ushtar në luftën e Kosovës?

Cili aktor i famshëm ka qenë ushtar në luftën e Kosovës?

Të gjithë e njohim rob riggle për rolet e tij në filmat të ndryshëm. Riggle është nënkolonel i pensionuar nga marina e SHBA-së. Ai i ka shërbyer vendit të tij 23 vite në Kosovë, Afganistan dhe Liberi.

 

Shpërndaje në: