Cili është plani i Ramës për mbrojtjen e zonave të gjelbërta në Prishtinë

Periskopi.com Lajme

Përparim Rama, kandidat për kryetar të Prishtinës nga LDK ka folur për zona e gjelbërta dhe potencialin e tyre për zhvillim.

‘’Gërmia është zonë e mbrojtur me ligj. Badovci është në territor të komunës së Graçanicës. Zonat tjera do t’i shqyrtojmë dhe analizojmë gjendjen ekzistuese dhe potencialet e tyre për zhvillim. Këto zona duhet të revidohen’’, tha ai në Kallxo Përnime.