Cili qytet kishte më së shumti votues dhe cili më së paku deri në orën 11

Periskopi.com Lajme

Mitrovica e Veriut është qyteti me më së shumti persona që e kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për të votuar. Plotë 5.486 persona kanë votuar deri në orën 11, ose 30.96% e popullsisë.

Kurse komuna më në jug të vendit, Dragashi, kishte më së paku votues deri në këtë orë. Vetëm 1.928 persona e kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për të zgjedhur atë që do të udhëheqë më komunënë  tyre, ose 4.94%.