Çitaku: 24 vjet më parë, NATO vendosi të veprojë për njerëzimin dhe të ndalojë spastrimin etnik në Kosovë

Çitaku: 24 vjet më parë, NATO vendosi të veprojë për njerëzimin dhe të ndalojë spastrimin etnik në Kosovë

Nënkryetarja e PDK-së, Vlora Çitaku, ka kujtuar 24 vjetorin e intervenimit të NATO-s, duke theksuar se Aleanca atëbotë veproi për njerëzimin dhe ndaloi spastrimin etnik në Kosovë.

“24 vjet më parë, NATO vendosi të veprojë për njerëzimin dhe të ndalojë spastrimin etik në Kosovë. Pas 78 ditësh bombardime, Millosheviqi u dorëzua dhe Kosova u çlirua. Ndërsa trupat e NATO-s marshuan brenda, ata morën një mirëpritje prej heronjsh”, shkroi Çitaku në Twitter.

Shpërndaje në: