Çka do të bëj Obama nëse vajzat e tij bëhen me frajera?

Çka do të bëj Obama nëse vajzat e tij bëhen me frajera?

Kjo, siç ka deklaruar Obama ndodhë për pothuajse tri arsye.

“Michele i ka mësuar se si ta vlerësojnë veten dhe gjëra mbi pavarësinë. Ato janë të zgjuara. Kurse, nuk brengosem se prapa tyre qëndron shërbimi sekret”, është shprehu ai në një radio stacion këtë të premte, transmeton Indeksonline.

Vajza e madhe e Obamas është Malia 18 vjeçare dhe Sasha 15.

Shpërndaje në: