Clinton: Ata që e sulmuan “Capitol Hill”, s’mund t’i lejojmë të ikin pa u ndëshkuar

Periskopi.com Lajme

Ish-sekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Hillary Clinton, ka thënë se nuk do të mund të lejojnë që sulmuesit e “Capitol Hill” më 6 janar 2021 të ikin pa u ndëshkuar

“Nuk mund t’i lejojmë ata që sulmuan Capitolin tonë më 6 janar – dhe ata që i nxitën ata – të ikin pa u ndëshkuar”, ka shkruar Clinton në Facebook.

Ajo ka shtuar se “kështu ndodh në diktatura dhe regjime autoritare”.

Për këtë ngjarje në SHBA është duke u zhvilluar një hetim.