Clinton falënderon mbështetësit sekret në Facebook

Clinton falënderon mbështetësit sekret në Facebook

Ky grup që është formuar në këtë rrjet social vetëm 18 ditë më parë, tashmë ka 1.9 milionë anëtarë, kjo sipas The Washington Post.

Në këtë grup, kryesisht është diskutuar kryesisht për veshjen e kostumeve në vendvotime, transmeton Klan Kosova.

“Falemnderit të gjithëve për mbështetjen tuaj, punën e jashtëzakonshme dhe votat tuaja. Sonte, shpresoj se do të thyejmë akullin dhe të gjithë të veshim kostume për një rast më të mirë – fitoren”, ka shkruar Clinton.

Ngjashëm edhe nga exit polls e publikuara nga mediat tjera, Clinton ka kryesuar dukshëm kundrejt kandidatit republikan Donald Trump.

Shpërndaje në: