“Çlirimtari” i Shtimes, Qemajl Aliu, ka plot 214 mijë euro pasuri të paluajtshme

Periskopi.com Lajme

Kryetari i Komunës së Shtimës, Qemajl Aliu, ka 8 mijë e 702 euro nëpër para në banka të Kosovës dhe një të Shqipërisë.

Ai po ashtu ka aksione në një shoqëri komerciale me vlerë 2 mijë e 500 euro.

Ka deklaruar pesë toka, tre lokale, një veturë dhe banesë të prindërve.

Ndërsa, ai prej tyre ka trashëguar një veturë dhe dy toka.

Po ashtu, me kursimet e tij i ka blerë dy banesa dhe një veturë.

Pasuria e paluajtshme e kryetarit Aliu është 214,489.098.

Deklarimi i pasurisë së Kryetarit të Komunës së Shtimes, Qemajl Aliu