Çmimet e ditës: Nafta 1.79 cent, benzina 1.76

Periskopi.com Lajme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 24 orë, me fillim nga ora 10:00.

Sipas kësaj çmimore, çmimet maksimale të lejuara për secilin produkt të naftës do të jenë si në vijim:

Produkti Dizel: 1.79 euro për litër;

Produkti Benzinë: 1.76 euro për litër;

Produkti Gaz: 0.78 euro për litër.

Të njëjtat çmime ishin edhe gjatë ditës së djeshme.

https://www.facebook.com/MINT.RKS/posts/346786440967111