Çmimi filmik i fituar jashtë vendit ndalet në doganë

Periskopi.com Lajme

Një çmim i fituar jashtë vendit u solli shumë telashe autorëve.

Dërgesa e nisur në tetor të vitit të kaluar që arriti tek këtë të enjte u ndal në Doganën e Kosovës.

Për producentin e filmit, Bujar Kabashin kjo është fyerje nga shteti ndaj kulturës dhe atyre që po bëjnë shumë për ta promovuar Kosovën jashtë vendit.

Por, në Doganë thonë se kjo ka ndodhur pasi numri i dërgesave që pranojnë brenda ditës është rreth një mijë dhe oficerët nuk kanë kohë të bëjnë verifikimin e secilës pako.

 

Shpërndaje në: