Daçiq: Mos e bëj Zot që të na duhet me zgjedh mes Rusisë dhe BE-së, dihet

Daçiq: Mos e bëj Zot që të na duhet me zgjedh mes Rusisë dhe BE-së, dihet

“Mos e bëj o Zot që Serbia të zgjedhë ndërmjet Rusisë e BE-së. Po ju e dini se Serbia do ta zgjedhë gjithmonë Rusinë”, citon b92 të ketë thënë Daçiq.

Shpërndaje në: