Deklarimi i pasurisë, Haxhiu – Qeverisë: Me këtë po i përzini mjekët nga Kosova

Periskopi.com Lajme

Deputeti i PDK’së, Bekim Haxhiu po e kundërshton Amandamentin për Deklarimin dhe Konfiskimin e Pasurisë, duke thënë se kështu do ikin mjekët nga Kosova, raporton Periskopi.

SIpas tij, kështu do përzihen nga Kosova stafi shëndetësor.

‘’Po i përzeni mjekët. Jeni duke e rreziku sistemin shëndetësor. Ata mjekë që keni mei detyru me deklaru pasurinë, keni me i çu ne sektorin privat ose keni me i detyru me u largu nga Kosova. Në vend që të angazhihemi për përmirësimin e kushteve e pagave, ju edhe një ngarkesë më shumë.’’/PERISKOPI/