Deklarimi i pasurisë me risi nga Glauk Konjufca, blenë edhe një banesë

Periskopi.com Lajme

Kreu i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka blerë një banesë të re në vitin 2021. Këtë gjë e ka treguar vet Konjufca në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit.

Banesa e re e Konjufcës është 59 metra katror dhe i ka kushtuar 44 mijë euro.

Këtë banesë, kreu i Kuvendit ka thënë se e ka blerë me kursime dhe kredi. Numri i banesave që ka në pronësi Konjufca ka shkuar në dy, derisa e ka raportuar edhe një të tretë që është në emër të prindit të tij.