Deputet Muja: Kemi performancë ekonomike që s’e ka shoqen në rajon e as në Evropë

Periskopi.com Lajme

Deputeti Armend Muja, ka lavdëruar qeverinë Kurti për ekonominë.

“Kemi pasë një performancë të shkëlqyeshme e parivalizume në rajon e as Evropë. Nuk kemi pasë krizë sa i përket investimeve. Sa i përket net eksporteve ne këtë vit do ta përfundojmë me 700 milionë të eksporteve të mallrave dhe shërbimeve. E vërtetë është që disa qytetarë e kanë përjetu rritjen e cmimeve të disa produkteve bazë dhe ne e kemi bashkënndjerë këtë.  Qeveria nuk është që s’ka marrë masa me i trajtu këto, kemi mbi 300 përfitues për skena sociale, mbi 120 mijë përfitues për lehonat dhe shtesat e fëmijëve”, ka thënë ai./Periskopi