Deputetët e meditjeve

Deputetët e meditjeve

Deputetët e kuvendit të Kosovës, i shfrytëzojnë në maksimum priviligjet që i kanë. Gjatë vitit 2015 me buxhet të kuvendit, kanë realizuar gjithsej 311 vizita jashtë vendit në 26 shtete të ndryshme.
296 vizitajanë bërë në vendet e Evropës, me përjashtim të 15 vizitave në Amerikë(14 në SHBA dhe 1 në Panama).
Vendet më të vizituara nga deputetët janë Shqipëria me 70 vizita, pastaj Gjermania me 45 vizita dhe Belgjika me 37 vizita.

Vizitat janë realizuar nga 89 deputetë, 31 të tjerë nuk kanë udhëtuar asnjëherë gjatë vitit të kaluar me shpenzime të kuvendit.
Shikoni listën e deputetëve që udhëtuan më së shumti.

Shpërndaje në: