Deputeti i Malit të Zi, riciklon Fjalorin e gjuhës malazeze, që fyen shqiptarët

Deputeti i Malit të Zi, riciklon Fjalorin e gjuhës malazeze, që fyen shqiptarët

Nik Gjeljoshaj është deputeti i Alternativës Shqiptare në Parlamentin e Malit të Zi . Ai ka ricikluar disa fletë të fjalorit të kontestuar të gjuhës letrare dhe popullore të Malit të Zi. Këtë e ka bërë në shenjë proteste ndaj disa shprehjeve të diskutueshme të cilat i përmbante.

Shpërndaje në: