Dëshironi që të keni dhëmbë të pastër dhe të shëndetshëm?!

Dëshironi që të keni dhëmbë të pastër dhe të shëndetshëm?!

Për dhëmbët tuaj të pastër dhe të shëndetshëm, në Viva Fresh Store tashmë ka filluar java e shëndetit oral me një shumëllojshmëri të produkteve në zbritje, duke përfshirë: Brusha, pasta për dhëmbë, ujë për pastrim të gojës, penjë për pastrim të dhëmbëve, e shumë e shumë produkte të tjera, nga brendet e njohura botërore!


Oferta vlen deri me datën 30 Qershor 2022.
Shfrytëzoni zbritjet dhe kujdesuni për dhëmbët tuaj!
Viva Fresh Store
Përfito më tepër!

 

Shpërndaje në: