Dieta me tranguj me anë të së cilës humbni shtatë kilogramë për 14 ditë

Dieta me tranguj me anë të së cilës humbni shtatë kilogramë për 14 ditë

 

Kjo dietë ka pak përbërës dhe zgjatë 10 deri 14 ditë, transmeton Telegrafi.

Produktet që mund t’i konsumoni gjatë kësaj diete:

– Dy vezë të ziera, 150g tuna (pa vaj) apo 15g gjoks pule

– Dy patate të mëdha të ziera apo tri rriska bukë integrale

– 500g fruta organik

Pijet: çaj, kafe pa sheqer (nuk lejohen pijet freskuese apo alkooli)

Mund të hani sallatë të freskët me kastravecë apo lëng kastraveci mes shujtave tuaja.

Çdo herë që ndjeheni të uritur i konsumoni që të dyja. Sasia është e palimituar.

Menyja e dietës së kastravecit për një ditë

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe sallatë me kastravecë

Mes shujtave: Një mollë e madhe apo pjeshkë (më të vogla se 200 gramë)

Drekë: Bukë integral me sallatë kastravecëve

Mes shujtave: Lëng kastraveci

Darkë: Sallatë frutave (300 gramë)

Shpërndaje në: