Digjet një kombi bus në qendër të Prishtinës (Foto)

Digjet një kombi bus në qendër të Prishtinës (Foto)

Një kombi bus taksi është përfshirë nga tymi dhe flaka në qendër të Prishtinës i cili po barte udhëtarë.

Ende nuk dihet shkaku i tymit i cili po dilte nga pjesa e motorit në fundi të tij.

Shpërndaje në: