Digjet një veturë në lëvizje (Video)

Digjet një veturë në lëvizje (Video)

Në video të publikuar në rrjetin social Facebook, thuhet se ngjarja ka ndodhur në fshatin Poklek të Drenasit.

Siç shihet nga video nga  vetura del tym i madh dhe poshtë saj rrjedh zjarr.

Shpërndaje në: