Disa ditë para zgjedhjeve, FBI publikon edhe arkiva të Bill Klintonit

Disa ditë para zgjedhjeve, FBI publikon edhe arkiva të Bill Klintonit

Rich është arratisur në Zvicër që të shmangë përndjekjen, ndërsa ka vdekur në vitin 2013.

Klinton ka amnistuar Riçin në ditën e fundit të mandatit të tij presidencial.

Hetimi federal për Riç ka përfunduar në vitin 2005 pa u ngritur aktakuzë, shkruan Usa today.

Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, George Ernest deklaroi se nuk është në dijeni se kushdo prej Shtëpisë së Bardhë është konsultuar për këtë material para publikimit të tij.

Kjo është zbardhja më e re e dokumenteve nga FBI dhe kjo gjë inicioi pyetje nga shtabi parazgjedhor i Hillary Klinton për tajmingun e publikimit të tyre.

Shpërndaje në: