Djali i Fatmir Limës bashkë me ministrin e PDK-së, në “formacionin përrallor” (Foto)

Djali i Fatmir Limës bashkë me ministrin e PDK-së, në “formacionin përrallor” (Foto)

Kjo shoqëri që në Instagram po quhet si “Formacion Përrallor” mund të ketë rol pajtimi dhe bashkimi, prapa se cilës sigurisht se fshihet shoqëria e tyre ndër vite.

Në vitët në vazhdim mbetet të shihen rezultatet e “formacionit përrallorë”.

Shpërndaje në: