Djali shokon shkencëtarët: Kam jetuar më parë në Mars dhe ja gjithçka që di

Periskopi.com SOK

Një 11- vjeçar thotë se ka jetuar në Mars, përpara se të vinte në planetin tonë. Djaloshi rus Boriska Kipriyanovich ka lënë pa fjalë shkencëtarët me njohuritë e tij të jashtëzakonshme mbi hapësirën dhe veçanërisht mbi planetin Mars.

“Katastrofa që ndodhi në Mars u shkaktua nga një luftë nukleare midis qenieve që jetojnë aty.” tregon Boriska.

Nëna e djalit, e cila është mjeke thotë se pak muaj pasi lindi djali nisi të iste dhe në moshën 1- vjeçare e gjysmë arrinte të lexonte, të vizatonte apo të ngjyroste.

Djali tregon se në jetën e tij të mëparshme ka qenë një pilot marsian, i cili ka udhëtuar drejt Tokës. Sipas tij marsianët thithin dioksid karboni, ndaj nëse do të qëndrojnë në planetin tonë, do t’ju duhet ta thithin dioksidin nëpërmjet tubave të mbushur me të.

Prindërit thonë se kurrë më parë nuk i kanë folur djalit për çështjet hapësinore, ndërkohë që është vetë Boriska që u tregon mbi planetin Mars apo qytetërimin e alienëve.

Sipas djalit, në Tokë kemi ende gjëra për të zbuluar si dhe insiton ta studiojmë më shumë Piramidën e Gizës, si një mbajtëse të sekreteve të mëdha.