Djegia e mbeturinave në lagjen 29 në Fushë Kosovë, qytetarë thonë se askush s’ka intervenuar

Periskopi.com Lajme

Qytetarë kanë raportuar në adresë të Telegrafit për djegie të mbeturinave në lagjen 29 të Fushë Kosovës.

Raportohet se mbeturinat janë duke u djegur që tri ditë dhe ende askush nuk ka ndërmarr diçka.

Sipas qytetarëve atje, edhe kalimi me veturë është pamundësuar.