Djemtë këshillojnë Kledin para takimit me Beatrix

Periskopi.com Showbiz

Duke qenë se Kledi është zgjedhur i preferuari i shtëpisë nga banorët,”Vëllai i Madh” ka vendosur ta surprizojë atë.

Ai kishte mundësinë të zgjidhte një nga vajzat për të ngrënë një darkë speciale ku zgjedhja e tij ishte Beatrix.

Djemtë vazhdojnë me batutat e tyre kundrejt Kledit duke e këshilluar atë të jetë sa më i çiltër dhe mos të vihet aspak në siklet nga këngëtarja bukuroshe.

Nga ana tjetër Kledi i merr parasysh këshillat e djemve duke e marrë gjithë këtë situatë me shumë të qeshura.