Donaldi ia thotë në sy Beatrix: Nuk dua ta humbasë Borën

Periskopi.com Showbiz

Donaldi dhe Beatrix, komentuan situatën në të cilën ndodhën.

Ndërkohë, duke biseduar Donaldi shprehet se nuk dëshiron ta humb Borën.

“Kam kaluar historinë më të bukur në jetën time, nuk dua ta humbas”, thotë ai.