Donaldi mollë sherri mes Beatrixës dhe Egzonës, çka po ndodh mes vajzave?

Periskopi.com Showbiz

Egzona dhe Beatrix kanë vazhduar edhe sonte debatin mes tyre.

E shkak për këtë është Donaldi i cili kohët e fundit është shoqëruar goxha shumë me banoren e re Egzonën.

Ishte Donaldi ai i cili i hapi zemrën Egzonës duke i treguar edhe për të kaluarën e tij me Borën, ditën kur u lëshuar parashuta me datën e ditëlindjes së Borës.

Kur Beatrix pa xhirimet në prime bisedat mes Donaldit dhe Egzonës u prekë nga veprimet e saj ku edhe sot gjatë ditës kanë pas diskutime.

Diskutimet e tyre filuan edhe sot prapë në mbrëmje ku Beatrix i thotë Egzonës se pse ke thënë se un jam ajo që s’po të lë afër Donaldit.

Derisa Egozna po mundohej t’ia sqaronte situatën për të mos pasur keqkuptime të tilla.