Donaldi prapë flet për Borën në shtëpi: S’dua ta trazojë njeri

Donaldi prapë flet për Borën në shtëpi: S’dua ta trazojë njeri

Donaldi mbrëmë në një moment kishte përmendur emrin e Borës gjatë emisionit

Kjo bëri që mediat menjëherë të fillojnë të komentojnë nëpër rrjetet sociale, duke pasur parasysh që Donalldi ka filluar një lidhje tjetër jashtë shtëpisë së Big Brother.

E këtë ai e ka biseduar me Beniadën, një tjetër banore në shtëpinë e Big Brother.

Gjatë bisedës me Beniadën ai është shprehur se derisa nuk e di si “janë gjërat jashtë, nuk dëshiron që ta mërzisë askënd”.

Në anën tjetër, Beniada mendon që ky kapitull është mbyllur dhe se ai nuk duhet që të mendojë më për të.

Shpërndaje në: