Drecun: Specialja punon në bazë të raportit të Dick Martyt, pres akuza ndaj Thaçit, Çekut…

Drecun: Specialja punon në bazë të raportit të Dick Martyt, pres akuza ndaj Thaçit, Çekut…

Kryetari i Këshillit të Kuvendit të Serbisë për Kosovën Millovan Drecun ka thënë se pret aktakuza të mëdha për krime luftë ndaj serbëve ku do të gjendeshin pjesëtarët më përgjegjës të UÇK-së.

Ai në një intervistë për Telegrafin serb ka deklaruar se Gjykata Speciale punon në bazë të raportit të Dick Martyt dhe se pret aktakuza të mëdha ku do të gjendeshin “më përgjegjësit nga grupet kriminale drenicase”.

Si pjesë e këtij grupi ai përmend Hashim Thaçin, Agim Çekun, Sylejman Selimin, Kadri Veseli, Xhavit Halitin ndërsa ka thënë se këtu është edhe klani Haradinaj, Fatmir Limaj, etj.

Shpërndaje në: