Drogë e armë në shkollën “Shtjefen Gjeqoivi” në Prishtinë

Drogë e armë në shkollën “Shtjefen Gjeqoivi” në Prishtinë

Stacioni Policor 4, njësia operative e cila është përgjegjëse për sigurinë në shkolla, të cilët operojnë në rroba civile sot kanë ndalur dy nxënës tek të cilët kanë gjetur këto mjete.

“Tek njeri është gjetur dhe konfiskuar 1 gram mariuanë, kurse të tjetri është gjetur dhe konfiskuar një armë e ftohtë (thikë) e gjatë 42 cm”, njofton Klan Kosova.

“Rasti është iniciuar në procedurë të rregullt”.

Shpërndaje në: