Dua Lipa koncert për bamirsi në Prishtinë

Dua Lipa koncert për bamirsi në Prishtinë
Dua Lipa do të mbajë koncert në Prishtinë më 9 gusht. Dua Lipa nuk vjen të performojë që të fitojë në Kosovë. Në fakt, një pjesë e konsiderueshme e fondeve dhe fitimeve do të ndahen për bamirësi, një fakt që besohet se ka shtyrë këngëtaren që të bindet edhe më tepër për një super performancë në Prishtinë. Ditë më parë vet Dua Lipa konfirmoi se ajo mezi pret të performojë në kryeqytetin e asaj që ajo e quan mëmëdhe./telegrafi

Shpërndaje në: