Duka vështirë të pranojë se shqiptarët përfaqësohen me dy ekipe

Duka vështirë të pranojë se shqiptarët përfaqësohen me dy ekipe

Dhe, në bazë të kësaj edhe do të veprojë federata që udhëheq ai tash e shumë vjet. Por ai ka shtuar se në fund vetë futbollistët do të jenë ata që do të përcaktohen se kë do të përfaqësojnë: Kosovën apo Shqipërinë, shkruan sot Koha Ditore.

Këtë Duka e tha të martën në Prishtinë, në prani të presidentit të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Fadil Vokrri dhe të ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Kosovës, Kujtim Shala. Nga ky i fundit, Duka mori edhe “Mirënjohjen për kontributin e dhënë për futbollin shqiptar dhe për ndërkombëtarizimin e futbollit të Kosovës”.

Shpërndaje në: