Duket si e kafshuar nga qentë: Kush e çkeu karrigen e veturës së Policisë së Kosovës?

Periskopi.com Lajme

Kosova ka rreth nëntë mijë policë, por shumë prej tyre duket se përveç shujtave të varfra ushqimore edhe në aksione të rëndësishme, kanë edhe kushte tjera të papërshtatshme.

Në një fotografi që një qytetar i ka dërguar lajmit, shihet gjendja e rënduar e një veture zyrtare të Policisë.

Njëra nga ulëset duket sikur të jetë e kafshuar nga ndonjë qen, pasi është e çkyer dhe në gjendje të mosvetshme.

Vëretje policët tanë kanë edh për kualitetin e uniformave që bartin, shujtave ushqimore dhe shumë gjëra tjera.

 

Shpërndaje në: