“E përdorja 6 herë në ditë, vibratori më shkatërroi vaginën”

Periskopi.com Fun

Një eksperte seksi ka dëmtuar rëndë vaginën e saj për shkak të përdorimit të shpeshtë të lojës së seksit.

Nadia Bokody ka treguar historinë e saj që të paralajmërojë femrat e tjera për këtë gabim, i cili nuk duhet bërë në asnjë mënyrë.

Pasi u nda nga bashkëshorti, ajo po kërkonte një mënyrë për të patur një je të seksuale aktive prandaj bleu vibrator.

“U fiksova me të dhe kënaqësinë që më jepte pas disa muajsh që nuk kisha kryer seks. Ishte cliruese dhe furnizuese për të marrë kontrollin e seksualitetit tim. E përdorja gati 6 herë në ditë, duke e vendosur në opsionin e shpejtë”, tha 34-vjeçarja për një revistë australiane.

Pas disa kohësh, ajo ndiente dhimbje të forta dhe të padurueshme pasi vagina e saj ishte dëmtuar rëndë. Vizitat tek mjekët e detyruan që të heqë dorë nga vesi.

Shpërndaje në: