Edhe AAK e kundërshton: Projektligji për Byronë Shtetërore i shkel të gjitha të drejtat e njeriut

Edhe AAK e kundërshton: Projektligji për Byronë Shtetërore i shkel të gjitha të drejtat e njeriut

Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Albana Bytyqi ka folur për projektligjin për byron e konfiskimit për pasurinë e pajustifikueshme.

Ajo këtë projektligj e ka konsideruar si shkelje të të drejtave të njeriut.

Bytyqi gjithashtu u shreh se ky projektligj ka mangësi të shumta.

“Projektlgji për Byronë Shtetërore i shkel të gjitha të drejtat e njeriut dhe shohim se ka mangësi të shumta në formën që na është prezantuar”, u shpreh tutje ajo.

 

Shpërndaje në: