Edhe në Amerikë festivali i ngjyrave ‘Holi’

Edhe në Amerikë festivali i ngjyrave  ‘Holi’

‘Holi’ është festival i ngjyrave me origjinë hinduse. Ai festohet në pranverë, dhe përfaqëson firoren e të mirës ndaj të keqes . Tani është duke u festuar edhe në Amerikën veriore dhe shumë vende tjera.

Shpërndaje në: