Ekspertët e biologjisë: Jashtëtokësorët vërtetë ekzistojnë (Foto/Video)

Periskopi.com SOK

Simon Conway Morris është midis një grushti shkencëtarësh, kërkuesish dhe ekspertësh që besojnë se të huajt kanë jetuar në baza nëntokësore në planetin tonë.

Fotografia nga lart u publikua nga një profesor me emrin Bruno Sammaciccia. Një historian katolik i diplomuar në psikologji dhe psikiatri, ai ishte autori i më shumë se 100 librave dhe një figurë e mirënjohur dhe e shquar në qarqet akademike italiane.

Nëse lexoni historinë, ka shumë histori të një grupi misterioz të jashtëtokësorëve që duken si njerëz dhe të cilët kanë krijuar baza nëntokësore në Itali, duke u takuar me banorët vendas midis viteve 1956 dhe 1978.

Jo shumë kohë para vdekjes së tij, Sammaciccia pretendonte se kishte pasur kontakt të drejtpërdrejtë fizik me jashtëtokësorët gjatë disa dekadave. Dr. Roberto Pinotti, një Ufologjist kryesor italian, ka konfirmuar tashmë dekadat e tij të njohura të rasteve ‘Sammaciccia’.

Kur bëhet fjalë për kontaktin e njerëzve me jashtëtokësorët në historinë moderne, ky rast renditet ndër më bindësit, duke marrë parasysh fotografitë dhe numrin e dëshmitarëve të përfshirë, raporton “AlienBlog”, transmeton Periskopi.

Në vitin 1956, kur Bruno Sammaciccia dhe dy shokë u takuan me dy individë misteriozë të cilët thanë se ishin jashtëtokësorë. Njëri ishte mbi 8 metra i gjatë ndërsa tjetri ishte pak më shumë se 3 metra. Sammaciccia dhe miqtë e tij, fillimisht ishin skeptikë, u morën përfundimisht në një bazë të madhe nëntokësore ku panë shumë jashtëtokësorë. Ata gjithashtu panë fëmijët e tyre të arsimuar, disa nga teknologjitë e përparuara që ata përdorën, dhe anijet e tyre hapësinore.

Sammaciccia dhe miqtë e tij filluan të ndihmonin jashtëtokësorët. Ata filluan me përkrahje materiale duke rregulluar ngarkesat e kamionëve të frutave, ushqimit dhe materialeve të tjera që do të transportoheshin dhe shkarkoheshin në një bazë jashtëtokësore.

Sammaciccia më në fund përshkroi një konflikt të dhunshëm midis dy fraksioneve të jashtëtokësorëve duke u përpjekur të ndikojnë në zhvillimin dhe të ardhmen e njerëzimit. Ndërsa fraksioni i tij ‘Miqësia’ nxiti unitetin kozmik dhe zhvillimin etik, fraksioni tjetër nxiti zhvillimin teknologjik me çdo kusht. Kjo çoi në përplasje periodike të dhunshme midis fraksioneve.

Përfundimisht, bazat nëntokësore të shokëve jashtëtokësorë të Sammaciccia u shkatërruan në vitin 1978. Të mbijetuarit duhej të largoheshin nga Toka, por premtuan të ktheheshin në një të ardhme kur njerëzimi të ishte gati për një të ardhme.

Historia mahnitëse e Sammaciccia tingëllon si një episod nga Star Trek, por mbështetet mirë nga provat dokumentare, disa nga kërkuesit më të mirë të UFO’ve në Itali dhe dëshmitarë të dorës së parë të ngjarjeve të përshkruara. Disa nga dëshmitarët ishin burrështetas, studiues dhe figura të shoqërisë së lartë nga Italia dhe Evropa./Periskopi/