Eksperti i sigurisë: Policia u deklarua për vdekjen e Deharit pa u bërë autopsia

Eksperti i sigurisë: Policia u deklarua për vdekjen e Deharit pa u bërë autopsia

“Policia e Kosovës në Prizren doli me deklaratë për vdekjen e Astrit Deharit dhe thotë se vdekja e tij erdhi si pasojë e konsumimit të barnave të cilat e shkaktuan vdekjen. Tash e tutje s’kemi nevojë për mjekësinë ligjore – autopsinë – e cila do të duhej të vërtetonte shkaqet dhe arsyet e vdekjes së Astrit Deharit. Kjo më bën të dyshoj se si ka ardhur deri te vdekja e tij. Familjes së Astritit dhe të gjithë atyre që e ndajnë dhimbjen me Familjen Dehari ngushëllime”, ka shkruar ai në Facebook.

Shpërndaje në: